Θα το δούμε και στα Γιάννινα; | Epirus World

Θα το δούμε και στα Γιάννινα;

Πριν από μερικές ημέρες η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έδωσε εντολή στους εισαγγελείς Πρωτοδικών και τους Εισαγγελείς Ανηλίκων της χώρας, να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη περιστατικών από το παιχνίδι αυτοκτονίας «μπλε φάλαινα».

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε ακόμη στους συναδέλφους της να προβούν σε έγκυρη ενημέρωση των ανηλίκων για την επικινδυνότητα του χαρακτήρα του φαινομένου της «Μπλε Φάλαινας» που μπορεί να επιφέρει από τραυματισμούς έως και το θάνατο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία της Πρέβεζας κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, έντυπων και ηλεκτρονικών και συζήτησε διεξοδικά μαζί τους, δίνοντας και χρήσιμο υλικό ώστε με την σειρά τους να ενημερώσουν την κοινή γνώμη.

Μάλιστα η Εισαγγελία σχεδιάζει δράσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής, τις οποίες θα υλοποιήσει σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Σεβόμενη το γεγονός ότι το διάστημα αυτό οι μαθητές βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων την οποία δεν επιθυμεί να διαταράξει, θα ξεκινήσει τις δράσεις με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επιδιώκοντας μέχρι τότε τη συνεχή προβολή οδηγιών και συμβουλών από τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Εισαγγελία της Πρέβεζας ζητά την συνεργασία των τοπικών μέσων ενημέρωσης, για σημαντικά θέματα... Το έχει πράξει και στο παρελθόν για ζητήματα που απασχολούσαν την πόλη και την περιοχή.

Πρόκειται σίγουρα για μία φωτεινή εξαίρεση... Για έναν λειτουργό που δείχνει ότι έχει άμεση επαφή με την κοινωνία και δεν φοβάται τα μέσα ενημέρωσης, αντιθέτως προσπαθεί να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της κοινής γνώμης.

Στα Γιάννινα αναμένουμε να δούμε ποιο τρόπο θα επιλέξει η Εισαγγελία για να υλοποιήσει την εντολή του Αρείου Πάγου σχετικά με το παιχνίδι αυτοκτονίας...

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό. Ελπίζουμε στην Εισαγγελία να λειτουργούν ηλεκτρονικοί υπολογιστές ή να λαμβάνουν τα μηνύματα από τον έξω κόσμο. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου