Προσηλωμένο στην εξωστρέφεια το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Epirus World

Προσηλωμένο στην εξωστρέφεια το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

To Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και των διεθνών δράσεών του, συνεργάστηκε με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και οργάνωσε εκδήλωση, που αποτελεί έναν Διάλογο Πολιτών, με τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Προηγήθηκε μακρά συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών, των Κοσμητόρων των Σχολών και των Προέδρων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τον κ. Στυλιανίδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι συντονιστές των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων Κατσικά Ιωαννίνων και Φιλιππιάδας, καθώς και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεώργιος Καψάλης, παρουσίασε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ ακολούθησε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων διάλογος με όλους τους συμμετέχοντες της συνάντησης. Παράλληλα, εξετάστηκαν δυνατότητες για ευρύτερη συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Διάλογος Πολιτών με τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, με θέμα: «Ποιά Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον» με μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

Ο κ. Στυλιανίδης, αφού αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, απάντησε για δύο ώρες σε ερωτήματα του κοινού για το σήμερα και το αύριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις δράσεις που αναλαμβάνει η Ευρωπαϊκής Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και σε ζητήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου