Εξάχρονη σκοτώθηκε σε φουσκωτό κάστρο που εκτοξεύτηκε στον αέρα | Epirus World

Εξάχρονη σκοτώθηκε σε φουσκωτό κάστρο που εκτοξεύτηκε στον αέρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο κορίτσι κι ακόμα έξι παιδιά τραυματίστηκαν όταν φουσκωτό κάστρο, για άγνωστους λόγους, εκτοξεύτηκε στον αέρα, στην πόλη Caldes de Malavella της Ισπανίας.
Το κάστρο είχε τοποθετηθεί έξω από εστιατόριο και, σύμφωνα με την Washington Post, βρέθηκε σε ύψος 20 μέτρων και διένυσε απόσταση σαράντα μέτρων πριν συντριβεί στο έδαφος- μαζί με τα επτά παιδιά που βρίσκονταν μέσα του.
Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία τα παιδιά, ηλικίας από 3 έως 11, τραυματίστηκαν ενώ η άτυχη 6χρονη είχε τόσο σοβαρά τραύματα που πέθανε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο.
Με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κι ένα 9χρονο αγόρι και ένα 7χρονο κορίτσι.
Τα αίτια του δυστυχήματος ακόμα διερευνώνται. Η εφημερίδα El Pais μετέδωσε πως το κάστρο δεν ήταν σωστά «δεμένο» στο έδαφος καθώς είχε μόνο δύο από τα έξι απαραίτητα «δεσίματα» όταν συνέβη το κακό. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν είχε άδεια για την τοποθέτησή του.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν μια έκρηξη και η αστυνομία επιχειρεί να ξεκαθαρίσει αν υπήρξε κάποια ριπή ανέμου που σήκωσε το κάστρο ή κάποια έκρηξη που ήταν υπεύθυνη για την «εκτόξευσή» του, καθώς εντοπίστηκαν κομμάτια του στις κορφές των γύρω δέντρων και στην ταράτσα του εστιατορίου.
tko1m1xs7difdi5xqfkg9qg1
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου