Πρέβεζα: απόπειρα εμπρησμού, αυτοκινήτου, ή ...ατύχημα; | Epirus World

Πρέβεζα: απόπειρα εμπρησμού, αυτοκινήτου, ή ...ατύχημα;

Ήταν λίγο μετά της 12 τα μεσάνυχτα Κυριακής 14 Μαίου προς Δευτέρα 15 μάη 2017, όταν έντρομοι, οι κάτοικοι της οδού Ζαλόγγου, βγήκαν από τις οικίες τους, στην οδό Ζαλόγγου, στην Πρέβεζα από θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη. Αιτία ήταν ο κρότος που ακούστηκε από το σκάσιμο (;) ελαστικού παρακαρισμένου ΙΧ. 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που έσπευσε στον χώρο με δύο οχήματα, ενώ δύναμη της τροχαίας Πρέβεζας, είχα πάρει τα απαραίτητα μέτρα, για τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου δρόμου. 

Στο όχημα ξεκίνησε φωτιά να εκδηλώνεται από το εσωτερικό του, ενώ εικάζεται ότι από τη θέση του οδηγού υπήρχε εύφλεκτο υλικό και η Πυροσβεστική προσπάθησε να διασώσει ότι μπορούσε. 

Σε κάθε περίπτωση, καλλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για εμπρησμό και μάλιστα σε δύο σημεία του παρκαρισμένου οχήματος, ωστόσο η πυροσβεστική υπηρεσία που διενεργεί την προανάκριση, θα βγάλει το τελικό πόρισμα. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, από κατοίκους της γειτονιάς, που αναστατώθηκε.
[tomistinenimerosi.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου