Ραντεβού... γέλιου την Κυριακή στα Γιάννινα | Epirus World

Ραντεβού... γέλιου την Κυριακή στα Γιάννινα

Κυριακή 7 Μαίου... Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και το κλαμπ Ιωαννίνων θα είναι παρόν με εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Σκοπός να "δοκιμάσουμε τα πολλαπλά οφέλη του γέλιου... να υμνήσουμε την υγεία, την ευεξία και την ειρήνη.... μέσα από το γέλιο", όπως σημειώνουν οι διοργανωτές.

Το ραντεβού γέλιου είναι από τις δώδεκα το μεσημέρι μέχρι 12:45 δίπλα στη λίμνη, στο ξύλινο ντεκ απέναντι από τον πολυχώρο «Παλιά Σφαγεία» και σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθεί στην οδό Κοραή 4.

"Το γέλιο δίνει αυτοπεποίθηση και χαρά, ενώ υποσυνείδητα μπαίνουμε σε μια διαδικασία σκέψης για να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τα πράγματα. Επιπλέον είναι ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Το να βλέπουμε τα πράγματα θετικά δεν σημαίνει ότι εθελοτυφλούμε και ζούμε σε ένα "ροζ συννεφάκι", αλλά ότι έχουμε τη δύναμη να δούμε με ρεαλισμό την πραγματικότητα και να αναζητήσουμε λύσεις, με πίστη στον εαυτό μας ..... το γέλιο είναι δωρεάν φάρμακο για την ψυχή και το σώμα....με μόνο θετικές παρενέργειες !!"

Συντονίστρια: Μάρθα Κώστα, κλάμπ γέλιου Ιωαννίνων τηλ. Επικοινωνίας: 26510 64416
[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου