ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:Φιλικοί αγώνες | Epirus World

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ:Φιλικοί αγώνες

Ένα λεωφορείο γεμάτο παιδικά χαμόγελα από 3 τμήματα των ακαδημιών μας, ενθουσιασμός και διάθεση στα ύψη...και πάθος για αγωνιστική απόδοση , ήταν τα υλικά της σημερινής νέας εκδρομής του Συλλόγου μας για φιλικούς αγώνες στην κοντινή Φιλιπιάδα αυτή τη φορά!
Σε ένα πανέμορφο από κάθε άποψη κλειστό γυμναστήριο (λυκείου κιόλας) ... ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ... η τοπική ομάδα του ΑΟ ΖΗΡΟΥ μας περίμενε να μας φιλοξενήσει και από κει και πέρα να δώσουμε από κοινού τη σκυτάλη στο παρκέ στα μπασκετικά αστεράκια του μέλλοντος των δύο ομάδων!!!
Οι γονείς και των δύο ομάδων κατέκλυσαν τις κερκίδες του κλειστού, καταχειροκροτώντας την προσπάθεια των μικρών αθλητών!
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους ανθρώπους του ΑΟ Ζηρού για την άψογη φιλοξενία τους, την οποία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο προσεχές Camp της ομάδας μας όπου θα συμμετέχουν για φιλικούς αγώνες με τις ακαδημίες τους και να δώσουμε τα εύσημα τόσο για το ήθος των ανθρώπων της ομάδας όσο και για την αξιολογότατη προσπάθεια που κάνουν στο Σύλλογό τους!
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου