Άγγλος ορειβάτης τραυματίστηκε προσπαθώντας να σωθεί από αδέσποτα | Epirus World

Άγγλος ορειβάτης τραυματίστηκε προσπαθώντας να σωθεί από αδέσποτα

Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το οδοιπορικό στο Ζαγόρι για ομάδα τεσσάρων Άγγλων ορειβατών. Κι αυτό γιατί ο ένας από τους τέσσερις κατέληξε στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτα σκυλιά.

Οι τέσσερις ορειβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας από το Τσεπέλοβο με προορισμό το Καπέσοβο και στη συνέχεια την Βίτσα. Σκοπός του να κάνουν την διαδρομή σε ένα από τα ωραιότερα μονοπάτια του Ζαγορίου.

Πριν όμως αποχαιρετήσουν το Τσεπέλοβο βρέθηκαν αντιμέτωποι με αδέσποτα, τα οποία όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, κάποιοι φιλόζωοι τα έχουν συγκεντρώσει και τα ταίζουν.

Ο ένας από τους τουρίστες, στην προσπάθειά του να γλυτώσει την επίθεση, έπεσε και κατρακύλησε κάτω από το μονοπάτι και σε βάθος πέντε μέτρων.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, με αρκετά κατάγματα.

Η εκδρομή των ορειβατών διακόπηκε απροσδόκητα και με δυσάρεστο τρόπο.

Όπως αναφέρουν πάντως κάτοικοι από το Τσεπέλοβο το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι ιδιαίτερα σοβαρό στην περιοχή, καθώς πέρα από φιλόζωους που έχουν συγκεντρώσει αρκετά, συχνά σκυλιά εγκαταλείπονται και από κυνηγούς. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου