Ο λαός στους δρόμους, το Μνημόνιο στην Ολομέλεια.. Πορείες στα Γιάννινα | Epirus World

Ο λαός στους δρόμους, το Μνημόνιο στην Ολομέλεια.. Πορείες στα Γιάννινα

Δυναμικό παρόν στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σήμερα, δίνουν εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επιστημονικοί φορείς, μικρομεσαίοι, συνταξιούχοι, συνδικάτα και σωματεία.

Δύο συγκεντρώσεις και δύο πορείες στα Γιάννινα.. Η ΑΔΕΔΥκαι το Εργατικό Κέντρο, με συνθήματα εναντίον των νέων μέτρων λιτότητας.

Ένα είναι το κεντρικό μήνυμα.. Δεν υπάρχουν άλλες αντοχές!



Την ίδια ώρα, που χιλιάδες εργαζόμενοι διαδηλώνουν σε ολόκληρη τη χώρα, το νέο πακέτο μέτρων,συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής. Το πολυνομοσχέδιο προβλέπει μέτρα 4,9 δις μετά την συμφωνία κυβέρνησης -δανειστών.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία το βράδυ της Πέμπτης.

Με την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι, έπειτα από αναλυτική συζήτηση στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε να προστρέξει στα πρακτικά και έπειτα από εισήγησή του, η Διάσκεψη των Προέδρων, με ομοφωνία, αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια τον αποκλεισμό της συμμετοχής των βουλευτών-μελών της Χρυσής Αυγής από τις δύο συνεδριάσεις.


Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου