Δωδεκάχρονος κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ | Epirus World

Δωδεκάχρονος κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα 12χρονο αγόρι στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την κατάρρευσή του, λόγω υπερκατανάλωσης αλκοόλ, στον κήπο του σπιτιού του.
Το αγόρι βρήκε η μητέρα του σε άθλια κατάσταση, όπως η ίδια περιγράφει. Κι εκείνη είναι που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του, ως προειδοποίηση στους άλλους γονείς.
Η μητέρα, που ζει στο Σόμερσετ, περιέγραψε όσα ακολούθησαν ως το χειρότερο 24ωρο της ζωής της.
Βρήκε τον γιο της, όπως γράφει το Somerset Live, το απόγευμα της 11ης Μαΐου, να χάνει τα λόγια του και να μην μπορεί να μιλήσει.
«Ήξερα κατευθείαν πως κάτι πήγαινε στραβά μόλις τον είδα να καταρρέει στον κήπο. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν απλώς κουρασμένος. Άρχισε όμως να κάνει εμετό, ήταν φρικτό να τον βλέπω έτσι».
Εκείνη κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου αρχικά οι γιατροί σκέφτηκαν πως πρόκειται για μηνιγγίτιδα, εγκεφαλικό ή τα αποτελέσματα μιας πραγματικά αβάσταχτης ημικρανίας.
«Μόλις όμως βγήκε η τοξικολογική του εξέταση, ανακαλύψαμε πως τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν 2,5 φορές πάνω από το όριο έως το οποίο επιτρέπεται να οδηγήσει κανείς» συνεχίζει.
Η μητέρα υποπτεύεται πως συμμαθητές του έδωσαν στο αγόρι αλκοόλ ενώ βρίσκονταν στο σχολείο. «Πίστευε πως αν το πιεί θα είναι δημοφιλής. Εκείνοι του έδωσαν το αλκοόλ κι εκείνος ήταν αρκετά αφελής ώστε να το πιεί. Κι εκείνοι έπιναν, αλλά μικρές γουλιές, όπως ο ίδιος περιέγραψε, ενώ ο ίδιος κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα. Κόντεψε να πεθάνει».
Το αγόρι έχει πλέον αναρρώσει αλλά η γυναίκα θα ήθελε κανένας άλλος γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασε η ίδια και σύζυγός της.


«Ο γιος μου λυπάται πολύ για τον εαυτό του αλλά δεν κινδυνεύει πια. Πρέπει να μάθουμε στους εφήβους πως δεν πειράζει αν δεν ταιριάζεις με όλους και πως μπορούν να είναι διαφορετικοί και να έχουν τη δική τους ταυτότητα. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσουμε κανέναν. Να είστε ο εαυτός σας και θα βρείτε τους σωστούς φίλους για εσάς, όχι τους πιο δημοφιλείς» κατέληξε.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου