Κινδυνεύει με ναυάγιο η πτήση από την Κοπεγχάγη.. Η εμπλοκή με τα καύσιμα και το τελεσίγραφο! | Epirus World

Κινδυνεύει με ναυάγιο η πτήση από την Κοπεγχάγη.. Η εμπλοκή με τα καύσιμα και το τελεσίγραφο!

Άμεσος κίνδυνος να μην γίνει ποτέ η πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου και επιτεύχθηκε μετά από πολύ σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια.

Η πτήση γίνεται για λογαριασμό του τουριστικού Apollo, ο οποίος ενέταξε για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του τα Ιωάννινα, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο και με βασικό σκοπό να φέρει τουρίστες που έχουν προορισμό τα Σύβοτα, την Πάργα και τους Αγίους Σαράντα.

Η εμπλοκή που προκλήθηκε σχετίζεται με την απουσία καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Σύμφωνα δε, με καλά πληροφορημένες πηγές του Epiruspost, έχει δοθεί τελεσίγραφο πως αν μέχρι την Δευτέρα το πρόβλημα δεν λυθεί, τότε η πτήση της 5ης Ιουνίου αλλά και όσες θα ακολουθούσαν ακυρώνονται.

Η εταιρία που είχε αναδειχθεί ανάδοχος για τα καύσιμα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, σε προ ετών διαγωνισμό της ΥΠΑ, εγκατέλειψε τον αερολιμένα καθώς η κατανάλωση ήταν μηδενική, ενώ την ίδια ώρα είχε καταβάλλει εγγυητικές επιστολές πολλών χιλιάδων ευρώ.

Στην προσπάθεια της ΥΠΑ, να επανέλθει ακόμη και με μηδενική εγγυητική, η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία μεγάλη κινητοποίηση, στα Γιάννινα και την Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί λύση μέχρι την Δευτέρα, ώστε να διασωθεί η πτήση από την Κοπεγχάγη και μαζί η όποια αξιοπιστία του αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Τόσο στο Δήμο Ιωαννιτών όσο και στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι πλήρως ενήμεροι για την κατάσταση, για το τελεσίγραφο των Δανών, οι οποίοι επιθυμούν έγγραφη απάντηση μέχρι την Δευτέρα όπως και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εξεύρεση λύσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχείς είναι οι τηλεφωνικές επαφές που έχει ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Στέφος με τον Διοικητή της ΥΠΑ, ο οποίος δείχνει να κατανοεί πλήρως το πρόβλημα και καταβάλλει προσπάθεια ώστε να βρεθεί εταιρία που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δραστηριοποιηθεί στα Γιάννινα.

Από το περιβάλλον του κ. Στέφου εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως μέσα στις επόμενες ώρες. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου