Εργοτάξιο οι γειτονιές στην πόλη των Ιωαννίνων! | Epirus World

Εργοτάξιο οι γειτονιές στην πόλη των Ιωαννίνων!

Σε μια σειρά παρεμβάσεων σε γειτονιές της πόλης που για χρόνια ήταν παραμελημένες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.

Οι ανακοινώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα και των αντιδημάρχων Θανάση Μανταλόβα και Γιάννη Λιόντου, στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Λακκωμάτων.



Όπως τονίστηκε ο Δήμος υλοποίει ένα σύνολο τεχνικών παρεμβάσεων σε κάθε γειτονιά όπως είναι η αποκατάσταση του οδοστρώματος η συντήρηση των πεζοδρόμιων και η δημιουργία αθλητικών χώρων που καλύπτουν το σύνολο της πόλης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως αυτή τη στιγμή σε όλα τα πλάτη και μήκη του δήμου, με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, έχουν στηθεί εργοτάξια και εκτελούνται έργα για την καθημερινότητα των πολιτών ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην δέσμευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής απέναντι στους πολίτες για την ποιότητα των έργων που θα παραδώσει, εξηγώντας τη διπλή σημασία που έχει αυτό.

Αρχικά το γεγονός πως ένα ποιοτικό έργο το απολαμβάνει καλύτερα ο πολίτης και στη συνέχεια πως δεν θα χρειαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα νέες παρεμβάσεις. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου