Νομαρχιακή Οργάνωση ΝΔ Ιωαννίνων:Είναι επιτακτική η ανάγκη πολιτικής αλλαγής | Epirus World

Νομαρχιακή Οργάνωση ΝΔ Ιωαννίνων:Είναι επιτακτική η ανάγκη πολιτικής αλλαγής

Νομαρχιακή Οργάνωση ΝΔ Ιωαννίνων - ΝΟΣ 2017
Οι διεργασίες της εν λόγω συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, η ΝΔ στέλνει το μήνυμα σε όλη τη χώρα το οποίο συνοψίζεται παρακάτω:
«Είναι ολοφάνερο ότι όλα γίνονται για την καρέκλα.
H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απροκάλυπτα και χωρίς ίχνος ενδοιασμού συνεχίζει να εξαπατά τον ελληνικό λαό. Με το 3ο μνημόνιο επέβαλλε ένα τεράστιο κύμα περικοπών και φόρων και παρέδωσε με το Υπερταμείο την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της χώρας για 99 χρόνια στους δανειστές. Τώρα, η κυβέρνηση υπογράφει 4ο μνημόνιο προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετη χρηματοδότηση.
Είναι επιτακτική η ανάγκη πολιτικής αλλαγής αλλά και η διακυβέρνηση της χώρας από έναν ικανό πρωθυπουργό που θα δημιουργήσει δουλειές για τα παιδιά μας. Έναν πρωθυπουργό που θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, με δίκαιες οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές, κοντά στους ευάλωτους και αδύναμους, στους επαγγελματίες και τους μισθωτούς, στους μικρομεσαίους και τους εμπόρους, στους συνταξιούχους και τους νέους.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας.»

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου