Το Ζαγόρι το καλοκαίρι παίζει ποδόσφαιρο | Epirus World

Το Ζαγόρι το καλοκαίρι παίζει ποδόσφαιρο

Με δέκα ομάδες, οι δυο με ...σύμπραξη Βρυσοχωρίου-Ηλιοχωρίου και Νεγάδων-Φραγκάδων, θα διεξαχθεί το φετινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ζαγορίου σε τέσσερα γήπεδα της περιοχής. Οι αγώνες των τριών ομίλων (με 3 ομάδες οι δυο πρώτοι και 4 ο τρίτος) ξεκινούν στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώνονται με τον τελικό στις 13 Αυγούστου.

Η φετινή 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου (σε δυστύχημα στο χωριό του) ποδοσφαιριστή από το Καπέσοβο, Σταμάτη Βογά.

Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα, στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαγορίου στους Ασπραγγέλους, παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων Άγγελου Αρμένη και Ηλία Ράπτη.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά, ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων και τα τέσσερα γήπεδα, Ασπραγγέλων, Κήπων, Τσεπελόβου και Φλαμπουραρίου. Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι: Τσεπέλοβο, Κουκούλι, Βραδέτο, Καπέσοβο, Πάπιγκο, Ανθρακίτης, Ελατοχώρι, Ασπράγγελοι, Βρυσοχώρι-Ηλιοχώρι και Νεγάδες-Φραγκάδες με κοινές ομάδες.[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου