Θρίλερ με υπόθεση κακοποίησης δίχρονου παιδιού στη Λαμία | Epirus World

Θρίλερ με υπόθεση κακοποίησης δίχρονου παιδιού στη Λαμία

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πέρασε το βράδυ ο 39χρονος που φέρεται να κακοποίησε τον μόλις 2 ετών γιο του τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Καμένα Βούρλα.

Ο 39χρονος με την σύζυγό του, που είναι έγκυος και το παιδί τους επέστρεφαν στην Αθήνα από την Κόρινθο μέσω... Καμένων Βούρλων.

Στα Καμένα τους έπιασε το βράδυ και αποφάσισαν να κοιμηθούν σε ένα ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Η γυναίκα πράγματι κοιμήθηκε, ο πατέρας όμως, μετά τα μεσάνυχτα πια, πήρε το παιδί και βγήκε μία βόλτα.

Λίγες ώρες αργότερα το παιδί ήταν παγωμένο, σε κατάσταση υποθερμίας και επίσης με εκδορές και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο πατέρας δεν θυμάται τι έγινε.

Το παιδί λερώθηκε και προσπάθησε να το καθαρίσει. Το έβαλε μέσα στο παγωμένο νερό της θάλασσας; Πως έγιναν όλα αυτά τα σημάδια στο σώμα του;

Ο πατέρας λέει πως το αγόρι είχε αλλεργία και φαγούρα και στην προσπάθειά του να ξυστεί άφηνε σημάδια.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν περίπου στις 4 και μισή τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων. Το παιδί ήταν σχεδόν γυμνό, παγωμένο και ο πατέρας φώναζε για βοήθεια.

Τελικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου οι γιατροί παρέλαβαν και βοήθησαν το παιδί να συνέλθει.

Βλέποντας την άσχημη κατάσταση του παιδιού και με τον πατέρα να μην μπορεί να δώσει εξηγήσεις για το τι έγινε, οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί με τη σειρά τους τον εισαγγελέα.

Περίπου στη μία μετά το μεσημέρι της Δευτέρας ο κύριος Θεολογίτης διέταξε τη σύλληψη του πατέρα που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Μάλιστα ο κύριος εισαγγελέας, θέλησε να εξετάσει πρώτα τη μητέρα του παιδιού προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για τον 39χρονο άνδρα.

Η γυναίκα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του κυρίου Θεολογίτη, ενώ ο 39χρονος θα οδηγηθεί εκεί μέχρι το μεσημέρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός  της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.

Το παιδί εξετάστηκε ήδη από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λαμίας Αποστολία Ακριβούση. Αυτή την έκθεση και τις φωτογραφίες από το κορμάκι του παιδιού επιθυμεί να έχει στα χέρια του, ο εισαγγελέας πριν δει τον πατέρα, θέλοντας να είναι ενημερωμένος για όλα τα στοιχεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr πάντως, έχει ήδη ενημερωθεί προφορικά και το γεγονός ότι αναμένει την έκθεση και επίσημα δείχνει πως τα ευρήματα είναι σημαντικά για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το παιδί νοσηλεύεται στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Λαμίας, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου