Το θρίλερ με την Apollo και οι διαβεβαιώσεις για τα καύσιμα | Epirus World

Το θρίλερ με την Apollo και οι διαβεβαιώσεις για τα καύσιμα

Το... θρίλερ που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες με την πτήση της Apollo από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα, σίγουρα δεν προέκυψε από την μια στιγμή στην άλλη... Τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι κι εμπειρία έχουν και συνήθως δεν αναζητούν λύσεις, όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα, την τελευταία στιγμή!

Το θέμα των καυσίμων λοιπόν και της απουσίας από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, δεν τέθηκε ξαφνικά και λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη πτήση.

Από τον Φεβρουάριο, όταν κορυφαία στελέχη της εταιρίας ήρθαν στα Γιάννινα, είχαν αναδείξει το πρόβλημα και οι πληροφορίες λένε ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα έχει λυθεί.

Απλά τώρα επανήλθαν προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως λύθηκε... Και βρέθηκαν προ εκπλήξεως!

Κάποιοι λοιπόν έδωσαν την διαβεβαίωση αυτή και οφείλουν τώρα να αναλάβουν και την ευθύνη τους.

Το ζήτημα άλλωστε είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν περιορίζεται μόνο στο αν θα γίνει ή θα ματαιωθεί η πτήση της 5ης Ιουνίου κι άλλες είκοσι που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Στην περίπτωση που η υπόθεση καταλήξει σε ναυάγιο, αυτό θα πλήξει βαρύτατα την τουριστική αξιοπιστία των Ιωαννίνων και μάλλον θα βάλει οριστικά στα Ευρωπαϊκά αζήτητα το αεροδρόμιο της πόλης. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου