Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση του κακοποιημένου 2χρονου. Στο ψυχιατρείο ο πατέρας | Epirus World

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση του κακοποιημένου 2χρονου. Στο ψυχιατρείο ο πατέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 2χρονου παιδιού που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο Λαμίας, φέροντας εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, μετά από εντολή Εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης

Οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης που διαρρέουν είναι ανατριχιαστικές, Το μικρό παιδί φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στις πατούσες του. Σημειωτέον ότι ο πατέρας καπνίζει πούρο.

Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, το παιδί ήταν για πολλή ώρα μέσα σε κρύο νερό και για αυτό είχε υποστεί υποθερμία.

“Εριστικός” ο πατέρας με το πλήρωμα του ασθενοφόρου

Εριστικός με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν ο πατέρας του 2χρονου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ. Χαλεπλής, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου περιέγραψε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εισαγωγή του παιδιού στα επείγοντα περιστατικά.

Από την πρώτη στιγμή που το παιδί έφθασε στα Επείγοντα, οι απαντήσεις του πατέρα στις ερωτήσεις των γιατρών κρίθηκαν ύποπτες. «Πήγαμε μια βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε...», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr,  η οικογένεια από την Αθήνα επέστρεφε στο σπίτι της από την εκδρομή του τριημέρου. Όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Γύρω στις 11 το βράδυ, η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δε νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους για να πάει μια βόλτα. Ενώ η μητέρα όλες αυτές τις ώρες κοιμόταν, ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο το 2χρονο αγοράκι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη από τις 11 το βράδυ, όταν έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα, οπότε βρέθηκε στην παραλία στην παραπάνω κατάσταση.

Τι υποστηρίζουν οι γονείς

Ο 39χρονος πατέρας είπε ότι επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει, του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να το πλύνει σε μια βρύση και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έπεισαν ούτε την Αστυνομία, αλλά ούτε και τον Εισαγγελέα, που διέταξε να συλληφθεί και ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Η μητέρα όταν ενημερώθηκε, τα ξημερώματα, έτρεξε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.
[antenna]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου