Πρέβεζα: 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα μέτρα | Epirus World

Πρέβεζα: 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαΐου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα μέτρα

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις στην Πρέβεζα.
Να κλείσουν τα καταστήματά τους καλεί τους εμπόρους ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας
24ωρη Γενική Απεργία ενάντια στα νέα μέτρα έχουν προκηρύξει για αύριο Τετάρτη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής τόσο στην απεργία όσο και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο στην παραλία. 

«Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα» αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, τονίζοντας πως για «το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ο αγώνας είναι μονόδρομος.» 

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί στο Φόρο απευθύνουν και οι δυνάμεις που σπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. 

Μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Ν. Πρέβεζας απευθύνει κάλεσμά σε όλους όσοι πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία.

Την ίδια στιγμή και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας με το μήνυμα «ξεσηκωμός ενάντια στα νέα μέτρα του μνημονίου» καλεί τους εμπόρους να κλείσουν τα καταστήματα τους αύριο Τετάρτη και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Φόρο.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου