Στην τελετή των εγκαινίων της διεθνούς έκθεσης «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017» η ΑΕΝ Ηπείρου | Epirus World

Στην τελετή των εγκαινίων της διεθνούς έκθεσης «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017» η ΑΕΝ Ηπείρου

Από 10-05-2017 έως και 14-05-2017 πραγματοποιείται στα Ιωάννινα η διεθνής έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017», στην οποία συμμετέχει και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με εκθεσιακό περίπτερο. Σκοπός της συμμετοχής είναι η προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η γνωριμία του κοινού με τον Διοικητικό φορέα της Εμπορικής Ναυτιλίας. Το περίπτερο προβάλουν με επιτυχία οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου / Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας .

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ Νεκτάριος , ο οποίος και ξεναγήθηκε από στους σπουδαστές της Ακαδημίας στους χώρους του περιπτέρου.

Στην τελετή των εγκαινίων εκτός από τον Υφυπουργό από πλευράς Υπουργείου Ναυτιλίας παρέστησαν η Σύμβουλος του Υπουργού για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης κα ΜΩΕ Ασπασία, ο Διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, ο Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος ΛΣ ΜΑΖΗΣ Αντώνιος, ο Διοικητής της ΑΕΝ/ΗΠΕΙΡΟΥ Πλωτάρχης ΛΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ Κων/νος , καθώς και η Διευθύντρια της Σχολής κα ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ Αικατερίνη. [mypreveza]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου