Στην Κυκλοφορία αύριο τα πρώτα 11 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | Epirus World

Στην Κυκλοφορία αύριο τα πρώτα 11 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Τα πρώτα 11 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου θα παραδοθούν αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου του τμήματος, θέτοντας σε λειτουργία τα πρώτα 102 χλμ. της Ιονίας Οδού, από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία.Πρόκειται για το τμήμα Αντιρρίου – Καλαβρούζας που θα διανύσουν οι ταξιδιώτες που θα αποφασίσουν να βρεθούν στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.Το νέο τμήμα, μήκους 11 χλμ., περιλαμβάνει τον κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα Μακύνειας μήκους 542 μέτρων. 

Σύμφωνα με τη Νέα Οδό, την κοινοπραξία που κατασκευάζει και διαχειρίζεται τον οδικό άξονα, ο σταθμός διοδίων Κλόκοβας μετά την έξοδο της σήραγγας, δεν θα λειτουργήσει ακόμα.Μετά την παράδοση λοιπόν των 11 χλμ. απομένουν δύο σημεία κατά μήκος της Ιονίας.

-Αμφιλοχία – Σελλάδες Άρτας (102ο-129ο) χλμ , το τμήμα αναμένεται να παραδοθεί μέσα με τέλη Ιουνίου.
-Πέρδικα Ιωαννίνων – Εγνατία (182ο-198ο χλμ. Εκτιμάται ότι θα παραδοθεί στην κυκλοφορία το αργότερο στις αρχές Ιουλίου. [mypreveza
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου