ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων το Σάββατο 6 Μαΐου | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων το Σάββατο 6 Μαΐου

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρέβεζα, 12/05/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων το Σάββατο 6 Μαΐου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κασσώπη» του ξενοδοχείου Margarona Royal και παρευρέθησαν εκπρόσωποι από όλους τους ομίλους που απαρτίζουν την νέα Περιφέρεια, εκτός του Αργοστολίου,  αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας. Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης Πρέβεζας κος Παύλος Τιφτικίδης και ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού κος Ευάγγελος Συγκούνας.
Το καλωσόρισμα έγινε από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας, κύριο Ηλία Τέφα και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κύριος Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της, κύριος Απόστολος Παπαθανασίου, οι οποίοι έχουν αναλάβει έφοροι της Περιφέρειας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο σημαντική είναι η ίδρυσή της.
Οι εκπρόσωποι των ομίλων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, μιας και ανήκαν σε διαφορετικές περιφέρειες μέχρι τώρα, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και να σχεδιάσουν τις επόμενες διοργανώσεις αγώνων. Επιβεβαιώθηκαν τα πολλαπλά οφέλη που έχει η σύσταση της νέας Περιφέρειας και ανανεώθηκε το ραντεβού για το τέλος του μήνα.
Μετά τη συνάντηση ακολούθησε γεύμα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου