Πτώση ελικοπτέρου: "Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πετάει με Χιούι" [vid] | Epirus World

Πτώση ελικοπτέρου: "Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος πετάει με Χιούι" [vid]

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μιλούν στο newsit.gr, σχετικά με την ασφάλεια των ελικοπτέρων Χιούι. Ένα εκ των οποίων συνετρίβη σήμερα το πρωί, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα, αφού οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο.

"Μαύρη" μέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, είναι η σημερινή. Κι αυτό φυσικά εξαιτίας της συντριβής του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι που συνέβη το πρωί της Τετάρτης (19.04.2017) στην περιοχή Σαντανταπόρου Ελασσόνας, στην Κοζάνη, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr από τη συντριβή του ελικοπτέρου σημειώθηκε έκρηξη, ενώ οι τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και η μοναδική επιζήσασα Βασιλική Πλεξίδα, εντοπίστηκαν εκτός της ατράκτου. Για τους άλλους δύο άτυχους στρατιωτικούς χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να περισυλλέξουν τις σορούς τους.
Η θλίψη για τα θύματα της τραγωδίας είναι ανείπωτη, ενώ μέσα σε αυτό το κλίμα έχουν υπάρξει αναφορές σχετικά με την κατάσταση του στρατιωτικού ελικοπτέρου.
Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λοιπόν, μιλώντας στο newsit.gr ξεκαθαρίζουν πως τα συγκεκρισμένα στρατιωτικά ελικόπτερα, θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα. Ακόμη σημειώνουν πως δεν έχουν γίνει πάρα πολλά δυστυχήματα με στρατιωτικά ελικόπτερα Χιούι (Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Χιούι).
Τέλος και προς επίρρωσιν των παραπάνω ισχυρισμών, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ακόμη κι ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χρησιμοποιοεί τα συγκεκριμένα ελικόπτερα όταν χρειάζεται.
Υπάρχει, μάλιστα, βίντεο από τον περασμένο Νοέμβριο, στο οποίο ο Πάνος Καμμένος προσγειώνει ο ίδιος ένα ελικόπτερο Χιούι.
Δείτε το βίντεο
ΠΗΓΗ -  newsit.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου