ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Πρόσβαση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας απέκτησαν τα ΑμΕΑ | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Πρόσβαση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας απέκτησαν τα ΑμΕΑ

Μια ενέργεια κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα υλοποίησε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, που κατόρθωσε να κάνει το Κλειστό Γυμαστήριο του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα προσβάσιμο στους ΑμΕΑ. Η συγκεκριμένη ανάγκη εκκρεμούσε εδώ και 40 χρόνια που λειτουργεί το Κλειστό και ήρθε να δικαιώσει τις μακροχρόνιες προσπάθειες των συλλόγων ΑμΕΑ αλλά και ολόκληρου του αναπηρικού κινήματος της περιοχής. 

Ο πρόεδρος του τοπικού Νομαρχιακού Σωματείου ΑμΕΑ, Αστερινός Μάνθος, παρέλαβε ήδη τις παρεμβάσεις προσβασιμότητας και ευχαρίστησε την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, που έδωσε λύση στο πρόβλημα που ταλάνιζε για χρόνια την ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας αθλητών. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αστ. Μάνθος, παρόλο που ζούμε ημέρες οικονομικής δυσπραγίας, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ είχε τη θέληση και βρήκε τον τρόπο να δώσει πρόσβαση στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας στα άτομα με κινητικά προβλήματα & προβλήματα όρασης.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου