Νέες καταγγελίες των εργαζομένων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων | Epirus World

Νέες καταγγελίες των εργαζομένων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Λίγες μέρες αφότου υποχρεώθηκαν οι εργοδότες του ΠΑΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Γενικού Γραμματέα του "Συνδικάτου Εργαζομένων Μεταφορών Περ. Ηπείρου & Ν. Κέρκυρας" να εφαρμόσουν την από 13/01/2017 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, "χτύπησαν" και πάλι απολύοντας εκ νέου στις 01/04/2017 του Γεν. Γραμματέα του "Συνδικάτου". 

Μας το δείχνουν με κάθε τρόπο ότι η δράση μας τους ενοχλεί και ότι τους αποτελούμε εμπόδιο στην προσπάθειά τους για εκφοβισμό των εργαζόμενων. Αγνοούν την εργατική νομοθεσία επιδεικτικά και προκλητικά, καταστρατηγώντας τις διατάξεις που αφορούν την προστασία των συνδικαλιστικών στελεχών. 

Σε όλα τα προηγούμενα ήρθε να προστεθεί και η άρνηση άλλου εργοδότη να εφαρμόσει ιδιωτικό συμφωνητικό που ο ίδιος συνυπέγραψε για την επάνοδο του Προέδρου του Επιχειρησιακού "Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων" μετά την παραδοχή του, ότι δεν υπήρξε ποτέ η φερόμενη "οικειοθελής αποχώρηση" του Προέδρου του Σωματείου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ. Αρωγός και συμπαραστάτης των εργοδοτών σε όλη την Ελλάδα σε όλες αυτές τις παράνομες και εκδικητικές απολύσεις οι Διοικήσεις των ΚΤΕΛ. 

Το ερώτημα το οποίο έχει θέσει η Ομοσπονδία μας (ΟΣΜΕ) δεν είναι ρητορικό, είναι υπαρκτό και επίκαιρο "ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;" 
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου