Έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Μύτικα, για τον αγώνα Κρίκετ Πακιστανών, την Κυριακή του Πάσχα! | Epirus World

Έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Μύτικα, για τον αγώνα Κρίκετ Πακιστανών, την Κυριακή του Πάσχα!

Αυτό είναι το γήπεδο του Μύτικα που θα διεξαχθεί ο αγώνας Κρίκετ Πακιστανών μεταναστών την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2017. Στη Δεύτερη φωτογραφία με την ευκαιρία θα δείτε ότι στον εξωτερικό χώρο, δεν έχουν καθαριστεί ούτε τα χορτάρια, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια ίσως. Το θέμα που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι οι κάτοικοι του Μύτικα, αντιδρούν και μάλιστα έντονα για τον αγώνα Κρίκετ των Πακιστανών και για την ημέρα που γίνεται αυτός, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα. Θέτουν ζητήματα υγιεινής, αλλά και θρησκευτικούς λόγους. Κάποιοι κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 άτομα Πακιστανικής καταγωγής και κάποιοι άλλοι για περίπου...500 άτομα, Πακιστανικής καταγωγής.


Οι έντονες αντιδράσεις των κατοίκων του Μύτικα, καταλήγουν σε ένα ερώτημα: Ποιος έδωσε άδεια να γίνει ο αγώνας Κρίκετ των Πακιστανών στο γήπεδο του Μύτικα την Κυριακή του Πάσχα; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ερωτηθής ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Γεράσιμος Ντίτσος ( οποίος είναι από τον Μύτικα) απάντησε ότι δεν δόθηκε άδεια από τη δημοτική αρχή. Άρα από ποιον δόθηκε άδεια; Από το τπικό συμβούλιο Μύτικα; Το τοπικό συμβούλιο Μύτικα έδωσε την άδεια παραχώρησης του γηπέδου στον Μύτικα για να γίνει ο αγώνας κρίκετ των Πακιστανών Μεταναστών την Κυριακή του Πάσχα; Σε κάθε περίπτωση από την πλευρά μας σεβόμαστε το γεγονός ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από κατοίκους του Μύτικα για τον αγώνα των Πακιστανών μεταναστών, ωστόσο διαχωρίζουμε τη θέση μας και τέτοιες αντιδράσεις και δεν μας εκφράζουν και δεν τις υιοθετούμε. Δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα που στις πλατείες του εξωτερικού Έλληνες ψήνουν αρνιά, για να γιορτάσουν το έθιμο του Πάσχα, οι εκεί κάτοικοι θα έπρεπε να αντιδρούν; Σε κάθε περίπτωση η άποψή μας, είναι διαφορετική, όμως είναι γεγονός ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Μύτικα, για τον αγώνα Κρίκετ των Πακιστανών την Κυριακή του Πάσχα, στο γήπεδο του Μύτικα. Θα δοθεί κάποια επίσημη απάντηση είτε από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας, είτε από το τοπικό συμβούλιο του Μύτικα, που να εξηγεί ποιος έδωσε την άδεια χρήσης του γηπέδου την Κυριακή του Πάσχα, για να λυθεί και η απορία στους κατοίκους του Μύτικα που αντιδρούν έντονα; [tomistinenimerosi]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου