ΠΡΕΒΕΖΑ-Ξεκινούν τον Ιούνιο οι πτήσεις για Κολωνία | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ-Ξεκινούν τον Ιούνιο οι πτήσεις για Κολωνία

Nέες εβδομαδιαίες συνδέσεις προς Ελλάδα προσφέρει η θυγατρική low cost της Lufthansa, Eurowings, αυτό το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν πτήσεις από την Κολωνία προς Πρέβεζα και από τη Βιέννη προς την Καλαμάτα.

Ο αερομεταφορέας εισάγει ακόμα πτήσεις από το Μόναχο προγραμματίζοντας ταυτόχρονα περαιτέρω επέκταση των επιχειρήσεων στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, εγκατέστησε 4 αεροσκάφη τα οποία θα πετούν προς 31 προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, ιδιαίτερα προς προορισμούς διακοπών στη νότια Ευρώπη αλλά και προς ευρωπαϊκές πόλεις. Τα αεροσκάφη Airbus είναι ανάμεσα στα 33 αεροσκάφη που η εταιρία χρησιμοποιεί με leasing από την Air Berlin.

Οι αρχικές κρατήσεις στον αερομεταφορέα χαρακτηρίζονται καλές και πάντως ανώτερες των προσδοκιών, σύμφωνα με τον CEO, Karl Ulrich Garnadt, ενώ η φιλοδοξία είναι οι επιβάτες να φτάσουν τους 500.000 από το αεροδρόμιο του Μονάχου το καλοκαίρι. 

Για το Πάσχα οι κρατήσεις είναι πλήρεις και οι καταναλωτές που επιθυμούν να πετύχουν οικονομικούς ναύλους το καλοκαίρι, θα πρέπει να βιασθούν, τόνισε ο κ. Garnadt.

tornosnews.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου