Αυτό είναι το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και κάηκε στην Πάτρα | Epirus World

Αυτό είναι το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και κάηκε στην Πάτρα



Στο ξενοδοχείο «Πόρτο Ρίο» κατέλυσαν χθες το βράδυ οι μαθητές του 3ου λυκείου της Γλυφάδας, μετά την περιπέτεια που έζησαν το απόγευμα στην Περιμετρική οδό της Πάτρας, όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τους μαθητές χθες βράδυ επισκέφθηκαν και ψυχολόγοι για να μιλήσουν μαζί τους μετά την τραυματική εμπειρία που είχαν.
Οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι εκτός κινδύνου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε αμέσως μετά το συμβάν ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος. Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.
jmajdag1
Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.
Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.
jmajdag3Οι μαθητές και οι καθηγητές τους είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί από τη Γλυφάδα και επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία. Επιστρέφοντας στην Πάτρα για να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο του Ρίου και ενώ το λεωφορείο κινούνταν στην περιμετρική, στο ύψος της Οβρυάς, υπήρξε ανάφλεξη. Άπαντες κατέβηκαν γρήγορα από το λεωφορείο μέσα στο οποίο υπήρχε καπνός. Οι επιβάτες χρειάστηκε να βγουν από την πόρτα του οδηγού που άνοιξε με μηχανικό τρόπο μιας και οι υπόλοιπες πορτες του οχήματος είχαν κολλήσει.jmajdag4
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου