Πωλείται η μεζονέτα του Παντελή Παντελίδη | Epirus World

Πωλείται η μεζονέτα του Παντελή Παντελίδη

Για κάτι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ βγαίνει στο σφυρί η πολυτελής μεζονέτα στη Βούλα που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελής Παντελίδης! Ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης είχε αποκτήσει το πολυτελέστατο σπίτι με την υπέροχη θέα στο Πανόραμα της Βούλας μόλις δύο μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Για τη μονοκατοικία, που αποτέλεσε όνειρο ζωής για τον δημοφιλή τραγουδιστή, αναρτήθηκε ήδη αγγελία πώλησης, 14 μήνες μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με την αγγελία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα ενός από τα πιο γνωστά μεσιτικά γραφεία, της REMAX EΛΛΑΣ, το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς πώληση αντί του ποσού των 980.000 ευρώ.

Αρχικά, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν το τριώροφο σπίτι να ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος φερόταν ότι το είχε πουλήσει για 1.000.000 ευρώ στον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, λεγόταν ότι ο τραγουδιστής τού είχε δώσει προκαταβολή και τα υπόλοιπα θα τα έδινε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ομως η αλήθεια είναι πως ιδιοκτήτρια της μεζονέτας ήταν γνωστή δικηγόρος και ο επιχειρηματίας έμενε εκεί με ενοίκιο, με τα συμβόλαια στο όνομα της μητέρας του. Γι’ αυτό και ο Μπερτάκης είχε ζητήσει από τον Παντελίδη, μετά την αγορά του σπιτιού, να μείνει για ένα χρονικό διάστημα ώσπου να βρει το σπίτι που ήθελε και θα κάλυπτε τις ανάγκες του.

Η αγορά του Παντελή Παντελίδη από τη δικηγόρο αφορούσε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Πανόραμα Βούλας, που κόστισε στον αδικοχαμένο τραγουδιστή 844.410,59 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα χρήματα αυτά ο Παντελίδης είχε πληρώσει 494.410,59 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις.

Η πρώτη δόση, ύψους 200.000 ευρώ, επρόκειτο να δοθεί στις 30 Ιουνίου 2016 και η δεύτερη, ύψους 150.000 ευρώ, στις 30 Δεκεμβρίου 2016.

Αποδοχή κληρονομιάς


Μετά τον τραγικό θάνατο του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως μετά κατέβαλε τις δύο δόσεις που υπολείπονταν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Ετσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους. Μετά το μοιραίο τροχαίο, η οικογένεια Παντελίδη δεν μπορεί να συντηρήσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Πάνω από όλα, όμως, δεν μπορεί να υπομείνει το συναισθηματικό βάρος, αφού ο άνθρωπός τους δεν χάρηκε καθόλου το σπίτι αυτό.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ., που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο (καθιστικό - σαλόνι), ένα υπνοδωμάτιο, W.C. και ασανσέρ.

Η συνολικής έκτασης 234,56 τ.μ. μεζονέτα αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος έχει εμβαδόν 108,64 τ.μ., έχει δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ.

Το πατάρι των 68,56 τ.μ., περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και στην 28,25 τ.μ. σοφίτα υπάρχουν ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό.

Στο συγκρότημα υπάρχει ακόμα ένα μικρό ανεξάρτητο διαμέρισμα 20,20 τ.μ., στον πρώτο όροφο. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ., στο ύψος του πρώτου ορόφου. [madata]



Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου