ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ημερίδα για την "Νεανική Επιχειρηματικότητα" | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ημερίδα για την "Νεανική Επιχειρηματικότητα"

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα – ερευνητικές συνέργειες στη Μακροπεριφέρεια Ιονίου και Αδριατικής», στα Ιωάννινα, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Στην ημερίδα, θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής.

 Η ημερίδα εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ για τη Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR), το οποίο θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα στις 11-12 Μαΐου.


 Στόχος της ημερίδας είναι η διερεύνηση των συνεργασιών που αναπτύσσουν τα ερευνητικά ιδρύματα της Ηπείρου με δημοσίους και ιδιωτικούς φορείς της Ηπείρου και των Περιφερειών της Αδριατικής, η παρουσίαση ερευνητικών και καινοτόμων δράσεων και η ανάδειξη προοπτικών συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Μακροπεριφέρειας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας στους τομείς της έρευνας και καινοτομίας, καθώς και στα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υποστήριξή τους. [epirusgate
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου