Ασυνείδητος πέταξε έναν τόνο ψάρια στο δάσος της Ηγουμενίτσας | Epirus World

Ασυνείδητος πέταξε έναν τόνο ψάρια στο δάσος της Ηγουμενίτσας

Η βλακεία του σημερινού Έλληνα, πραγματικά πιστεύουμε πως δεν έχει όρια.  Εχτές το πρωί, ενημερωθήκαμε από αναγνώστη μας, πως άγνωστος ή άγνωστοι, ξεφορτώθηκαν μεγάλη ποσότητα ψαριών (γαύρους) στο δάσος που βρίσκεται πάνω από την πόλη της Ηγουμενίτσας, δίπλα στον δρόμο που οδηγεί από τη Λάκκα στο Τσιπουρίκι, και πολύ κοντά στην δεξαμενή ύδρευσης της πόλης.  

Σήμερα το πρωί, επισκεφθήκαμε με την κάμερά μας το σημείο, ομολογουμένως μη πολυπιστεύοντας πως κάποιος θα έκανε μία τέτοια πράξη,  και το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά αποκαρδιωτικό.  

Ο άγνωστος που προχώρησε στην ηλίθια αυτή πράξη, είχε πετάξει στο σημείο δεκάδες φελιζόλ και περίπου 1 τόνο ψάρια.  Για το περιστατικό ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα της Ηγουμενίτσας, άντρες του οποίου, αφού επισκέφθηκαν το σημείο και βεβαίωσαν την πράξη, ενημέρωσαν το Δήμο Ηγουμενίτσας, ώστε να μεριμνήσει για την απομάκρυνσή τους.  

Προς τιμή του νέου Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Απόστολου Τζώρτζη και σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, στο σημείο έφτασε άμεσα συνεργείο του Δήμου Ηγουμενίτσας, οι οποίοι απομάκρυναν τα πλαστικά και τα φελιζόλ και έθαψαν τα σάπια ψάρια.  Προανάκριση και έρευνα για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου