Το Καραβάνι της Υγείας κάνει «στάση» στα Γιάννινα | Epirus World

Το Καραβάνι της Υγείας κάνει «στάση» στα Γιάννινα

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. συνεχίζει τις προσπάθειές της, προκειμένου να σώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης, που είναι το Ε.Σ.Υ. και το κράτος Πρόνοιας.

Το Καραβάνι της Υγείας μετά την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πάτρα και την Λάρισα φθάνει στην Ήπειρο και στην πόλη των Ιωαννίνων στις 26 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη.

Για την ημέρα εκείνη προγραμματίζονται:

 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10.00 – 15.00πμ για τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και τις Προνοιακές Μονάδες των Ιωαννίνων

 8ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα Σωματεία μέλη της 6ης ΥΠΕ.

 Κάλυψη Στάσεων Εργασίας ή Απεργίας 26 Απρίλη 2017 για τα Σωματεία μέλη, που θα λάβουν μέρος στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ με αποφάσεις Δ.Σ. ή Γ.Σ.

Στα Γιάννινα θα γίνει πανελλαδική συγκέντρωση, η οποία θα ξεκινήσει στις δέκα το πρωί από το Γιαννιώτικο Σαλόνι. Θα ακολουθήσει πορεία η οποία θα διέλθει από το κέντρο της πόλης, θα φτάσει στη λίμνη, θα επιβιβασθεί σε καραβάκια και θα καταλήξει στο νησάκι Ιωαννίνων στο οποίο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου