Την Παρασκευή βγαίνει από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος | Epirus World

Την Παρασκευή βγαίνει από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφυλακιστεί, εκτός απροόπτου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων του δεν ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που ήταν απαραίτητες για να ανοίξουν οι πόρτες της φυλακής, παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ που έχει ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπερασπιστών του, ο πρώην υπουργός θα βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου νοσηλεύεται μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να συγκεντρώσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ από δωρεές φίλων του και δανεισμό από ιδιώτη.
Η κίνηση αυτή ήρθε μια μόλις ημέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος του Άκη Τσοχατζόπουλου για απάλειψη ή μείωση της εγγύησης των 200.000 ευρώ από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.
Μάλιστα, οι συνήγοροι του υποστήριξαν πως τα μετρητά που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ο πρώην υπουργός την ώρα της υποβολής του αιτήματος ήταν 50.000 ευρώ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου