ΖΑΓΟΡΙ: Αλλαγές και καινοτομίες στην κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος | Epirus World

ΖΑΓΟΡΙ: Αλλαγές και καινοτομίες στην κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος

Η κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος, το "Zagori Mountain Running" επιστρέφει δυναμικά στον τόπο πίσω απ'το βουνό για 7η χρονιά!Από 21-23 Ιουλίου 2017, το Ζαγόρι θα υποδεχθεί χιλιάδες αθλητές οι οποίοι θα τρέξουν τους 4 διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης, ζώντας μια μοναδική εμπειρία!Η Οργανωτική Επιτροπή του "Zagori Mountain Running" λαμβάνοντας υπ'όψιν τις επισημάνσεις των αθλητών που συμμετείχαν στον περυσινό αγώνα και με στόχο την περαιτέρω βελτίωση κι αναβάθμιση της διοργάνωσης αλλά και την ασφάλεια ων αθλητών που θα συμμετέχουν, προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών τόσο στο TeRA όσο και στον Marathon ,στα χρονικά όρια των αγώνων και την τροφοδοσία, οι οποίες έχουν ως εξής!

-Στον TeRA 80km , η εκκίνηση θα δοθεί στο Τσεπέλοβο στις 04:30 π.μ και το χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται πλέον στις 20h ενώ αντίστοιχα αλλάζουν και τα χρονικά όρια στις "πόρτες" του αγώνα.Πολύ σημαντικές αλλαγές έχουν αποφασιστεί και στην τροφοδοσία των δύο αγώνων, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr


-Ο Marathon θα είναι πλέον αγώνας 44km, με εκκίνηση και τερματισμό το Τσεπέλοβο και με 7 νέα χιλιόμετρα διαδρομής. Ωρα εκκίνησης 06:00 π.μ. και όριο τερματισμού 10h.Το χρονικό όριο περάσματος από το Μεγάλο Πάπιγκο καθορίζεται στις 4,5h.


-Μια σημαντική καινοτομία της διοργάνωσης θα είναι ότι τόσο για τον TeRA όσο και για τον Marathon 44km, θα ισχύσουν αγώνες κριτήρια, οι οποίοι θα αναφέρονται στην φόρμα εγγραφής των αθλητών στο site της διοργάνωσης.


-Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι αγώνες ZMR TERA 80km και Μarathon 44km, έχουν λάβει την επίσημη πιστοποίηση από τη διεθνή ομοσπονδία ορεινού τρεξίματος, I-TRA, www.i-tra.org. Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης, με το οποίο λαμβάνονται υπόψη το μήκος, οι υψομετρικές διαφορές και η δυσκολία της κάθε διαδρομής, ο TeRA 80km λαμβάνει 4 ενώ ο Μarathon 44km, 3 πόντους, αντίστοιχα.


Οι εγγραφές άνοιξαν!!! [epirusgate
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου