Κλίμα οδύνης στην κηδεία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου στην Καρδίτσα | Epirus World

Κλίμα οδύνης στην κηδεία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου στην Καρδίτσα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα το πρωί, στη γενέτειρά του στο Παλαιοκκλήσι η κηδεία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον ιερό ναό, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον συνταγματάρχη, όπως αναφέρει το thessaliatv.gr. Στεφάνι κατέθεσε μεταξύ άλλων και ο πρωθυπουργός.
jhsfts3jhsfts2jhsfts4
Στις 6 το απόγευμα στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Αρχαία Ελεύθερνα θα κηδευτεί ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης.
Την Πέμπτη τελέστηκαν οι κηδείες του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στον Ιερό Ναό του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη.
Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας (με καταγωγή από το Αρτεσιανό). Ο 50χρονος επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο από τη Λάρισα όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής σε νευραλγικό πόστο στην 1η Στρατιά.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικήτα, προστάτη των εφέδρων αξιωματικών που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καρδίτσα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, όπου παρέστη ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου καταθέτοντας στεφάνι.
jhsfts5jhsfts6jhsfts7
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου