Μία διαφήμιση και ο πόλεμος των τυριών…. | Epirus World

Μία διαφήμιση και ο πόλεμος των τυριών….

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν παραξενευτεί με την διαφήμιση γαλακτοβιομηχανίας που προβάλλεται από αθηναικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ξεκινά με την πινακίδα «Καλώς ήρθατε στην Ηπείρου..»..

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι η διαφήμιση αυτή κρύβει έναν πόλεμο και μια δικαστική διαμάχη που έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες.

Η βιομηχανία «Ήπειρος» που επέλεξε κιόλας να διαφημιστεί με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, έχει στραφεί δικαστική, με αγωγή που έχει καταθέσει, εναντίον της γαλακτοβιομηχανίας «Καράλης» η οποία στην επίσημη ονομασία της χρησιμοποιεί το διακριτικό «Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζητά και αποζημίωση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ!!!

Η αγωγή, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αναμένεται να εκδικαστεί εντός του επόμενου διαστήματος και ίσως έτσι να εξηγείται και ο διαφημιστικός βομβαρδισμός αυτού του διαστήματος...

Βέβαια η βιομηχανία Καράλης έχει κατοχυρώσει την επωνυμία της μερικά χρόνια νωρίτερα από την άλλη επιχείρηση, όμως αυτό δεν εμπόδισε την δεύτερη να θέλει το μονοπώλιο του ονόματος «Ήπειρος».

Μόνο που αυτό ανήκει πρώτα και κύρια στους Ηπειρώτες.. Αλλά όταν πρόκειται για τυρί δημιουργεί υπεραξία...
[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου