Έπος του Άγιαξ στη Γερμανία και τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά | Epirus World

Έπος του Άγιαξ στη Γερμανία και τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά

Απίθανος, μοναδικός, επικός Αγιαξ, ηττήθηκε 3-2 στην παράταση από τη Σάλκε, αλλά το 2-0 της Ολλανδίας τον έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Τι και αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 80ο λεπτό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, πέτυχε δυο τέρματα και πάγωσε την Arena AufSchalke.
Η Σάλκε ήταν πιεστική στο α΄μέρος, δημιούργησε κινδύνους, όμως το ίδιο έκανε και ο Αίαντας, όταν έβρισκε χώρους. Εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και σε τρία λεπτά πέτυχαν δυο γκολ! Ο Γκορέτσκα στο 53' και ο Μπουργκστάλερ στο 56' πέτυχαν το 2-0! Η αποβολή του Φέλτμαν στο 80' έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που τελικώς έστειλαν το ματς στην παράταση.
Ο Καλιγκιούρι στο 101' πέτυχε το 3-0 κι έδωσε προσωρινά εισιτήριο πρόκρισης στην ομάδα του. Ολα αυτά μέχρι το... 111', όταν ο Φερχέφερ μείωσε σε 3-1. Οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά, οι Ολλανδοί βρήκαν χώρο και ο Γιουνές διαμόρφωσε το 3-2.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου