Πλατεία Μαβίλη… Η ανάπλαση και το στοίχημα! | Epirus World

Πλατεία Μαβίλη… Η ανάπλαση και το στοίχημα!

Το Πάσχα πέρασε, χωρίς ακόμη και ο ιδιαίτερα αισιόδοξος δήμαρχος να κατάφερε να πιει καφέ στην πλακοστρωμένη πλατεία Μαβίλη, αυτό όμως θα συμβεί εντός του Μαίου... Και μάλιστα του πρώτου δεκαπενθημέρου!

Την διαβεβαίωση αυτή την φορά έδωσε ο αντιδήμαρχος έργων Γιάννης Λιόντος, ενώ υπενθυμίζουμε πως η παράταση που είχε δοθεί για την ολοκλήρωση του έργου λήγει στο τέλος Μαίου.

Το θέμα της πλατείας Μαβίλη επανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας.. Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, επανέλαβε την φράση ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί πολιτικό όργανο», φράση που είναι η αγαπημένη του σε κάθε συνεδρίαση, και ως πολιτικό όργανο αυτό που όφειλε να κάνει το έπραξε..

Ποιο; Πήρε την πολιτική απόφαση για την ανάπλαση στην πλατεία Μαβίλη... Από κει και πέρα για τις καθυστερήσεις στο έργο, φταίει και η κρίση που έχει επηρεάσει και τον κατασκευαστικό τομέα...

Ο αντιδήμαρχος πάντως ήταν πιο συγκεκριμένος, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου και διαβεβαίωσε ότι θα αποπερατωθεί η πλακόστρωση μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Για την πλατεία Μαβίλη υπήρξε και... στοίχημα!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κυριαζής, απευθυνόμενος στο σώμα, σημείωσε ότι με την επιλογή που έχει γίνει για την πλακόστρωση, σε τρία χρόνια οι πολίτες θα παίρνουν τα πλακάκια στα χέρια..

Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η τεχνική που ακολουθείται είναι ίδια με μεγάλων έργων της χώρας, όπως του λιμανιού της Πάτρας και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος...

Ποιος θα δικαιωθεί;

Σε τρία χρόνια θα ξέρουμε...
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου