Το ιταλικό νησί των οργίων και των σεξ πάρτι | Epirus World

Το ιταλικό νησί των οργίων και των σεξ πάρτι

Υπάρχει ένα ερημονήσι στην Ιταλία με γαλαζοπράσινα νερά, γαλήνιο τοπίο και υπέροχες παραλίες, τη φήμη του οποίου όμως ακολουθεί κάτι το αναπάντεχο: τα όργια!
«Βλέπεις αυτή τη λευκή, αποικιακού τύπου, βίλα εκεί πάνω;», ρωτάει ο πρώην ψαράς Τζόρτζιο Ανιέλο, δείχνοντας με το δάχτυλό του μια κατοικία στην κορυφή ενός λόφου, που «βλέπει» στο Τυρρηνικό Πέλαγος. «Εκεί, ο Μαρκήσιος Casati Stampa φιλοξενούσε φανταχτερά σεξ πάρτι», λέει σε δημοσιογράφο του CNN.
nsitlorr2
Ο Ανιέλο είναι ένας τακτικός επισκέπτης του νησιού Zannone, στο αρχιπέλαγο Pontine στη δυτική ακτή της Ιταλίας, καθώς φροντίζει να μεταφέρει με το πλοιάριό του τους τουρίστες.
Όσοι βέβαια βρεθούν στο νησί, εκτός από τον θαυμασμό της φυσικής ομορφιάς, μαγνητίζονται και από το σκοτεινό, σαγηνευτικό παρελθόν που το ακολουθεί και που φυσικά οφείλεται στις άγριες νύχτες του Μαρκησίου και της συζύγου του, Anna Fallarino.
nsitlorr4
Όπως δηλώνει ο Ανιέλο, καθώς περιηγείται με το σκάφος του σε ένα λαβύρινθο από κοκκινοκίτρινα βράχια, «ήταν ένας έκφυλος άντρας, ένας ηδονοβλεψίας που του άρεσε να βλέπει και να φωτογραφίζει την σταρλετ γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους νεότερους άντρες».
«Ώσπου μια μέρα κουράστηκε με όλα αυτά, πυροβόλησε τη γυναίκα του, τον εραστή της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε...», συνεχίζει.
nsitlorr3
Στη διάρκεια της δεκαετίας του '60, το Zannone ήταν το μυστικό καταφύγιο για κομψά και σεξουαλικά περιπετειώδη ζευγάρια αριστοκρατών. «Ο ευγενής πήγαινε για κυνήγι ενώ η όμορφη γυναίκα του έμενε πίσω σκοτώνοντας την ώρα της με μια σειρά από δραστηριότητες, όπως το να κάνει γυμνή μπάνιο στην πισίνα και να διασκεδάζει στην παραλία με άλλους άντρες», εξηγεί. Το νησί δεν άργησε να γίνει ο ιδανικός τόπος για μασκέ πάρτι, που θύμιζαν έντονα την περιβόητη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά».
nsitlorr5
Κάθε Σαββατοκύριακο, το ερημονήσι πλημμύριζε από γιοτ και ταχύπλοα τα οποία ξεφόρτωναν δούκες, βαρόνους, κοντέσες, και ένα σωρό εκατομμυριούχους και γαλαζοαίματους. Οι καλεσμένοι έπιναν το λιγότερο μια θάλασσα αλκοόλ- κατά τη διάρκεια πρόσφατων εργασιών από τις τοπικές, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα σπασμένων μπουκαλιών θαμμένα στο έδαφος. Σύμφωνα με τις φήμες, που και αυτές οργίαζαν, στη βίλα υπήρχε κρυφό δωμάτιο με καθρέφτες, ιδανικό για κατασκοπεία των ερωτικών περιπτύξεων.
nsitlorr6
«Όλοι ξέραμε τι γινόταν εδώ», λέει με τη σειρά του ο ξεναγός Ρικάρντο Πέκι, συμπληρώνοντας ότι ήταν το νησί των σεξ πάρτι. Όπως είθισται, μετά την ακμή έρχεται η παρακμή... Όλα τελείωσαν βίαια το 1970 οπότε και η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του μαρκησίου Anna Fallarino, ερωτεύτηκε έναν από τους εραστές της. Σε μια έξαψη ζήλιας, ο πληγωμένος σύζυγος σκότωσε το ζευγάρι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του- το έγκλημα έγινε στη σοφίτα του σπιτιού τους στη Ρώμη. Τη σκυτάλη μετά το τραγικό φινάλε, πήραν τα μίντια και ένας δεύτερος γύρος «οργίων» μόλις είχε ξεκινήσει.
Τα ταμπλόιντ δημοσίευσαν τα όσα καυτά ανέφερε στο βελούδινο ημερολόγιό του ο Μαρκήσιος, ο οποίος σημείωνε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ακατανόμαστα έκανε η γυναίκα του με τους εραστές της. Όπως γράφει το CNN, βρέθηκαν πάνω από 1.500 φωτογραφίες κλειδωμένες στο συρτάρι του γραφείου του.
nsitlorr7
Σήμερα, τίποτα δεν υπάρχει στο Zannone -ούτε μια μικρή καφετέρια. Μόνο ένας φάρος και η λευκή βίλα, που έχει ξεθωριάσει με την πάροδο των χρόνων, στέκουν ακόμα όρθια. Η έπαυλη χτίστηκε τη δεκαετία του '30 και περνούσε από τον έναν αριστοκράτη στον άλλο- οι Ιταλοί γαλαζοαίματοι συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το νησί ως τόπο κυνηγιού εξ ου και τα εκατοντάδες αγριοπρόβατα που πλέον προστατεύονται από τις αρχές. Μετά την τραγωδία, η βίλα σφραγίστηκε (χτίστηκε παράνομα) και το νησί πέρασε στην ιδιοκτησία του κράτους.
nsitlorr8
nsitlorr9
nsitlorr10
nsitlorr11
nsitlorr12
nsitlorr13
nsitlorr14
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου