Στον ανακριτή ο μετακλητός υπάλληλος της ΧΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή | Epirus World

Στον ανακριτή ο μετακλητός υπάλληλος της ΧΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 42χρονος μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για το άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους την περασμένη Παρασκευή.

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος είναι μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ εργαζόταν ως σεκιούριτι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης της καφετέριας στους Αμπελοκήπους, που θεωρείται στέκι βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής και έξω από το οποίο σημειώθηκε το επεισόδιο, είναι συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου.

Ο ίδιος συνελήφθη μετά από μαρτυρίες για συμμετοχή του στην ομάδα των χρυσαυγιτών που ξυλοκόπησαν άγρια τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

"Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα" καταγγέλλει ο νεαρός, ενώ η μητέρα του μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν.

«Τον κυνήγησαν αρκετά και έτρεχε το παιδί. Και ξεφύτρωσαν και άλλοι από γύρω, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και μαζεύτηκαν και τον χτύπησαν και τον σύρανε στην Παππαδά, τέσσερα τετράγωνα και του λέει θα πάμε στα γραφεία κτλ, εσύ μας έσπασες τα γραφεία και κάτι τέτοια και βρισιές κτλ. Και τον κλωτσάγανε κάτω με κλωτσιές, γροθιές στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσουν. Γιατί την γλίτωσε εκ θαύματος», είπε χαρακτηριστικά.

Για αναίτια δολοφονική επίθεση κάνει λόγο ο πατέρας του 24χρονου.

antenna
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου