Υπό κατάληψη βοοειδών οι επαρχιακοί δρόμοι | Epirus World

Υπό κατάληψη βοοειδών οι επαρχιακοί δρόμοι

Το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα είναι γνωστό.. Δυστυχώς αντί να γίνουν βήματα για τη λύση του, διαπιστώνεται πως εντείνεται και διογκώνεται.

Ο επαρχιακός δρόμος Αρχάγγελου Πρέβεζας- Καναλακίου, είναι σχεδόν μόνιμα κατειλημμένος από... αγελάδες.

Τελευταίο "θύμα" της απρόσμενης αυτής συνάντησης με τα μεγάλα ζώα που εμφανίζονται στη μέση του δρόμου από το πουθενά ήταν ένας 37χρονος, ο οποίος πατώντας απότομα φρένο λίγο έλειψε να πέσει στον γκρεμό.

Το πρόβλημα υφίσταται σε αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου της Πρέβεζας (Γοργόμυλο, Άνω Ράχη, Ωρωπό, Κρυοπηγή) αλλά η σοβαρότερη κατάσταση αφορά το κομμάτι του δρόμου Αρχαγγέλου- Καναλακίου.

Τόσο η Διεύθυνση Δασών Πρέβεζας όσο και οι τοπικές αστυνομικές αρχές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσουν το πρόβλημα ωστόσο παρότι υποβάλλονται μηνύσεις και οι ιδιοκτήτες των ζώων είναι γνωστοί δεν φαίνεται να πτοούνται.

Τα ζώα εκτός του ότι προκαλούν ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα "εισβάλλουν" και σε καλλιέργειες δημιουργώντας σοβαρές έριδες ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ζώων και των χωραφιών. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου