Τα Γιάννενα στους δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα! | Epirus World

Τα Γιάννενα στους δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα!

Στους 10 προτιμώμενους προορισμούς του εσωτερικού για τους Έλληνες ταξιδιώτες την περίοδο του Πάσχα συγκαταλέγονται τα Γιάννενα για μία ακόμη χρονιά, καθιστώντας την Ήπειρο αγαπημένο τόπο διακοπών και για τους συμπατριώτες μας.Τα Γιάννενα φιγουράρουν στην πέμπτη θέση του Top 10 σύμφωνα με τα στοιχεία της Trivago.Πιο συγκεκριμένα οι 10 προτιμώμενοι ελληνικοί προορισμοί για τους Έλληνες το Πάσχα είναι η Κέρκυρα, το Ναύπλιο και η Μονεμβασιά, στις τρεις πρώτες θέσεις και η δεκάδα συμπληρώνεται από τη Σύρο, τα Χανιά, τη Σαντορίνη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμπάκα και τα Ιωάννινα.Όσον αφορά τις κατηγορίες των ξενοδοχείων, τις οποίες θα προτιμήσουν οι Έλληνες ταξιδιώτες για φέτος το Πάσχα, εντός και εκτός Ελλάδας, φαίνεται πως υψηλά στις προτιμήσεις τους βρίσκονται τα ξενοδοχεία τεσσάρων (34%) και τριών (28%) αστέρων.

Ελλάδα ή εξωτερικό;
Εν τω μεταξύ, μοιρασμένοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη εμφανίζονται οι Έλληνες ταξιδιώτες του Πάσχα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Trivago τα οποία προκύπτουν από τις αναζητήσεις την περίοδο 19 Ιανουαρίου – 11 Μαρτίου 2017.Η Κέρκυρα είναι η πρώτη επιλογή στην Ελλάδα και η Ρώμη στο εξωτερικό. Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Ναύπλιο, με το Παρίσι και το Λονδίνο να συμπληρώνουν την πρώτη 5άδα.Οι αμέσως επόμενες επιλογές των Ελλήνων για τις διακοπές του Πάσχα είναι η Μονεμβασιά, η Σαντορίνη, τα Ιωάννινα, το Άμστερνταμ και η Βενετία.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου