Αντιδράσεις και ανακοινώσεις για την αποβολή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας | Epirus World

Αντιδράσεις και ανακοινώσεις για την αποβολή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Τις έντονες αντιδράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών και των σωματείων που πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ προκάλεσε η απόφαση του συλλόγου των καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να αποβάλουν δύο μαθητές του Σχολείου για απρεπή συμπεριφορά. Σύμφωνα με τους μαθητές η αιτία ήταν η άρνηση της Διευθύντριας του Σχολείου να τους επιτρέψει να φύγουν από αυτό για να μεταβούν στη Φιλιππιάδα και να καλωσορίσουν τα προσφυγόπουλα που πηγαν για πρώτη μέρα στο σχολείο.

Από την πλευρά της Διεύθυνσης του σχολείου και των καθηγητών, το θέμα δεν προέκυψε από την πρόθεση των μαθητών να μεταβούν στη Φιλιππιάδα για τα προσφυγόπουλα, αλλά από την απρεπή συμπεριφορά αυτών,αφού σύμφωνα με την Διευθύντρια, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για να φύγει ένα παιδί από το σχολείο και την οποία τα συγκεκριμένα παιδιά σύμφωνα πάντα με τους καθηγητές ήθελαν να παρακάμψουν.

Για το θέμα μίλησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τόσο η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελένη Συνεσίου, όσο και οι μαθητές που αποβλήθηκαν.

Δείτε τι είπαν στα βίντεο που ακολουθούν και διαβάστε τις ανακοινώσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών και του ΠΑΜΕ. [
mypreveza]

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου