Ο Τραμπ συνεχάρη τον Ερντογάν για τη νίκη του στο δημοψήφισμα | Epirus World

Ο Τραμπ συνεχάρη τον Ερντογάν για τη νίκη του στο δημοψήφισμα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ συνεχάρη τον Τούρκο ομόλογο του Ταγίπ Ερντογάν για την νίκη στο  δημοψήφισμα  ενώ, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάσης Τσίτσας, άδραξε την ευκαιρία να συζητήσει για την στρατιωτική δράση των ΗΠΑ για την χρήση χημικών όπλων στις 4 Απριλίου και την ανάγκη να συνεργαστούν εναντίον όλων των ομάδων που χρησιμοποιούν την τρομοκρατία.

H ανακοίνωση του Λευκού Οίκου έχει ως εξής:

«O Πρόεδρος Τράμπ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ερντογάν για την υποστήριξη στη δράση των ΗΠΑ, και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στο ότι είναι σημαντικό ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Επίσης ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρόεδρος Ερντογάν συζήτησαν την εκστρατεία εναντίον του ISIS  και την ανάγκη να συνεργαστούν εναντίον όλων των ομάδων που χρησιμοποιούν την τρομοκρατία για να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους», χωρίς να διευκρινίζει ποιες είναι αυτές οι ομάδες.[madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου