Κατηγορείστε για το φόνο του δάσκαλου … | Epirus World

Κατηγορείστε για το φόνο του δάσκαλου …

Τα όσα είδε την ημέρα του φονικού του δάσκαλου Νίκου Μέντζου, τα ανέφερε στην εκπομπή και πρόσφατα τα κατέθεσε στον ανακριτή Αγρινίου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη,  η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον αγνώστων που υπήρχε, προσωποποιήθηκε κατά δύο προσώπων.

Πρόκειται για φίλη του άτυχου δάσκαλου και για συγγενικό της πρόσωπο. Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Νίκου Μέντζου, ζήτησαν αρχικά προθεσμία για να απολογηθούν εντός της εβδομάδας,  αλλά στην πορεία άλλαξαν την ημέρα.

Η απολογία τους θα γίνει στις 19 Απριλίου, με το σκεπτικό ότι θέλουν χρόνο για να βρουν «τα στοιχεία εκείνα που θα αποδείξουν την αθωότητά τους».

Η μάρτυρας είχε αναφέρει στην εκπομπή και στη συνέχεια στον ανακριτή, ότι την ώρα που φλεγόταν το αυτοκίνητο του δάσκαλου, τα αυτοκίνητα των συγκεκριμένων προσώπων και η μηχανή ενός άλλου ατόμου, βρίσκονταν σε κοντινό σημείο. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς,  παρακολουθούσαν ατάραχοι τη φωτιά.

Αυτή η μαρτυρία αλλά και άλλα στοιχεία που υπήρχαν στη δικογραφία, εκτιμήθηκαν από τον ανακριτή που προσωποποίησε τη δίωξη εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων.

Η μάρτυρας είχε δει το συγγενικό πρόσωπο της φίλης του θύματος να σκάβει στον κήπο του την ημέρα της δολοφονίας. Οι έρευνες που έγιναν με εντολή του ανακριτή από υπαλλήλους του Δήμου, δεν εντόπισαν κάτι αξιοποιήσιμο. [anikolouli]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου