Οι αλμπίνο - δίδυμες που τις λάτρεψε ο κόσμος της μόδας! Bίντεο | Epirus World

Οι αλμπίνο - δίδυμες που τις λάτρεψε ο κόσμος της μόδας! Bίντεο

Όταν βλέπεις για πρώτη φορά τη Lara και τη Mara Bawar, η λέξη «supermodels» ίσως δεν είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση όμως έχει προκαλέσει τελευταία ασυγκράτητο ενθουσιασμό στη βιομηχανία της μόδας.

Τα δύο δίδυμα κορίτσια από το Sao Paolo της Βραζιλίας έχουν αλμπινισμό, μια πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σε ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη.

Το 2016, η εξωτική εμφάνιση των κοριτσιών τράβηξε την προσοχή του Ελβετού φωτογράφου Vinicius Terranova, ο οποίος ζει στο Sao Paolo. Ο Terranova τράβηξε μια σειρά φωτογραφιών με πρωταγωνίστριες τις δύο αδερφές, καθώς και την μεγαλύτερη αδερφή τους, Sheila, η οποία δεν έχει αλμπινισμό, προκειμένου να δείξει την ομορφιά που βρίσκεται στη διαφορετικότητα. Ονόμασε το πρότζεκτ «Flores Raras», δηλαδή «Σπάνια Λουλούδια».

Η Lara, η Mara και η Sheila έχουν έκτοτε ποζάρει για τη Nike, την Insanis και το Bazaar Kids, ενώ ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής.

Θαυμάστε την εντυπωσιακή οικογένεια παρακάτω.

huffingtonpost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου