Ντάνι Αλβες: 60-40 υπέρ της Γιουβέντους | Epirus World

Ντάνι Αλβες: 60-40 υπέρ της Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες μίλησε για συναισθηματική επιστροφή στο Camp Nou και το όνειρο της κατάκτησης του Champions League με την Γιουβέντους.
«Είναι πολύ συγκινητικό το να επιστρέφω. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στο Camp Nou από τότε που έφυγα. Νομίζω ότι έχουμε 60-40 πιθανότητες υπέρ μας να προκριθούμε, ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στην έδρα τους, όμως δεν θέλουμε απλά να αμυνθούμε, θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ το οποίο θα κάνει τη διαφορά» είπε ο Βραζιλιάνος, που ρωτήθηκε αν οι συμπαίκτες του ήθελαν να δώσει κλίμα για το τι θα συναντήσουν στην έδρα της πρώην ομάδας του.
«Κανείς δεν με ρώτησε. Είμαστε τεχνικά δυνατή ομάδα και όλοι οι συμπαίκτες μου ξέρουν ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Αν αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα, θα έχουμε αποκλείσει την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις εμπειρίες μας και να χαρίσουμε στην Γιουβέντους το πρώτο Champions League ύστερα από 21 χρόνια. Θέλω να βοηθήσω να πετύχουμε αυτό το όνειρο».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου