Συνελήφθησαν 3 υποπτοι για τρομοκρατία στη Γερμανία: Στόχος η Μέρκελ | Epirus World

Συνελήφθησαν 3 υποπτοι για τρομοκρατία στη Γερμανία: Στόχος η Μέρκελ

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε τρεις ανθρώπους για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι υποστήριζαν έναν φερόμενο ως ισλαμιστή μαχητή, Οι συλληφθέντες φέρονται να προετοίμαζαν ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ενώ ανάμεσα στους στόχους τους φαίνεται πως ήταν και η Καγκελαρία.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus ο επικεφαλής της δημόσιας εισαγγελίας στην πόλη Τσέλε (βόρεια Γερμανία) δήλωσε πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για δύο άνδρες και μία γυναίκα. Το γραφείο της εισαγγελίας, με το οποίο επικοινώνησε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχολιασμό.

To Focus ανέφερε πως οι ύποπτοι – από το Αφγανιστάν (27 ετών), από την Τουρκία (27 ετών) και από τη Γερμανία (25 ετών) – συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (χθες). Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο σαλαφιστής τον οποίο φέρεται να υποστήριζαν συνελήφθη στις 21 Φεβρουαρίου και έχει προφυλακιστεί. [madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου