Μέχρι τις 28 Απριλίου οι αιτήσεις των φοιτητών για υποτροφίες | Epirus World

Μέχρι τις 28 Απριλίου οι αιτήσεις των φοιτητών για υποτροφίες

Τη δυνατότητα να κερδίσουν μία από τις 3.685 υποτροφίες για όλα τα Τμήματα και Σχολές των ΑΕΙ της χώρας έχουν οι φοιτητές που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, είναι ΑΜΕΑ ή ανήκουν σε επαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, θα χορηγηθούν αναδρομικά από 1η Οκτωβρίου του 2016 και θα έχουν διάρκεια 9 μήνες. 

Το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας θα ανέρχεται σε 200,00 ευρώ για τους σπουδάζοντες στον τόπο κύριας κατοικίας τους και 380,00 ευρώ για τους σπουδάζοντες σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται εκτός του τόπου της κύριας κατοικίας τους. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 28η Απριλίου 2017, στις 3:00μμ και η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Για να διαβάσετε τη σχετική Πρόσκληση, κάντε κλικ ΕΔΩ
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου