ΠΡΕΒΕΖΑ- Με την όπερα του Τσαικόφσκι «Ευγένιος Ονιέγκιν» ολοκληρώνονται οι μεταδόσεις από τη ΜΕΤ, για τη σεζόν 2016-2017 | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ- Με την όπερα του Τσαικόφσκι «Ευγένιος Ονιέγκιν» ολοκληρώνονται οι μεταδόσεις από τη ΜΕΤ, για τη σεζόν 2016-2017

Με την όπερα του Τσαικόφσκι «Ευγένιος Ονιέγκιν» ολοκληρώνονται το Σάββατο 22 Απριλίου, και ώρα 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας οι προβολές των ζωντανών μεταδόσεων του βραβευμένου προγράμματος «THE MET:LIVE IN HD» για τη σεζόν 2016-2017. 

Η Anna Netrebko εντυπωσιάζει ξανά στον ρόλο της Τατιάνας, της αφελούς ηρωίδας του κλασικού μυθιστορήματος του Πούσκιν. Ο Peter Mattei ενσαρκώνει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση ομώνυμο ήρωα σε μια λαμπρή ερμηνεία και ο Alexey Dolgov επαναλαμβάνει την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του Λένσκι, του φίλου του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. 

Η προβολή με ελληνικούς υπότιτλους μαζί με τα διαλείμματα διαρκεί περίπου 3,5 ώρες.Η μετάδοση γίνεται ζωντανά σε πάνω από 2000 αίθουσες παγκοσμίως και 71 χώρες.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για όγδοη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου