Πρέβεζα: Οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ, για τους βανδαλισμούς, στο 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας! | Epirus World

Πρέβεζα: Οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ, για τους βανδαλισμούς, στο 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας!

Καμία σχέση δεν έχουν αυτές οι ενέργειες με τους μαθητές που με τα μαθητικά τους συμβούλια δίνουν ζωή στο σχολείο.

Άγνωστοι βραδινές ώρες Τετάρτης προς Πέμπτης, εισήλθαν στο 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας απ' το παράθυρο και προκάλεσαν βανδαλισμούς σε διάφορα σημεία του κτηρίου, ενώ λέρωσαν πέντε αίθουσες ζωγραφίζοντας με σπρέι και όχι μόνο.

Οι μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πρέβεζα καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο μαθητικό κίνημα, με τους μαθητές που από την αρχή της χρονιάς κάνοντας εκλογές εξέλεξαν μαθητικά συμβούλια, οργάνωσαν τη συζήτηση για το σχολείο που έχουμε ανάγκη, προχώρησαν σε κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την Παιδεία και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες παίρνοντας πρωτοβουλίες με αποκορύφωμα το School Art Festival.

Καλούμε κάθε συμμαθητή μας να δώσει το παρών στις πρωτοβουλίες των σχολείων μας, να δυναμώσει τα μαθητικά συμβούλια και το συντονιστικό μας, έτσι ώστε τέτοιες ενέργειες να πέφτουν στο κενό και να αποτρέπονται. 

Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πρέβεζα
Η φωτογραφία είναι αρχείου
[tomistinenimerosi.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου