Τα χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε στην παράταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Με 2-1 κέρδισαν οι Κόκκινοι Διάβολοι την Άντερλεχτ | Epirus World

Τα χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε στην παράταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Με 2-1 κέρδισαν οι Κόκκινοι Διάβολοι την Άντερλεχτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε πολύ δύσκολα κόντρα στην Αντερλεχτ, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, όμως κατάφερε να περάσει στους «4» του Europa League με 2-1 στην παράταση
Μπορεί κάποιος να θεωρούσε ότι το ζευγάρι είχε κριθεί μετά το 1-1 του Βελγίου, όμως καμία σχέση. Η Αντερλεχτ έπαιξε σπουδαία μπάλα στο Old Trafford, κόντραρε στα ίσα την Γιουνάιτεντ και αφού είχε σε σούπερ μέρα τον keeper, Ρουμπέν, έστειλε το ματς στην παράταση, όπου όμως οι Κόκκινοι Διάβολοι επέβαλλαν τον νόμο τους και πλέον απέχουν δύο βήματα από τον τελικό του Europa League. Μχιταρικάν και Μαρσιάλ σκόραραν για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω των τραυματισμών των Ρόχο και Ιμπραΐμοβιτς.
Από το πρώτο κιόλας κομμάτι του ματς η Αντερλεχτ έδειξε ότι δεν πρόκειται να πουλήσει φτηνά το τομάρι της. Στο 3', ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Ντεντονκέρ, έπιασε δυνατό σουτ μόλις έξω από το παραθυράκι. Αυτή που σκόραρε πρώτη όμως ήταν η Γιουνάιτεντ. Στο 10' ο Πογκμπά ξεκίνησε τη φάση, έβγαλε στον Ράσφορντ, εκείνος δεν πέρασε για τον Ζλάταν αλλά στη συνέχεια έδωσε στον Μχιταριάν που με δυνατό δεξί έκανε το 1-0. Στα επόμενα δύο λεπτά η ομάδα του Μουρίνιο είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση, όμως στο 12΄ο Ρουμπέν έβγαλε στο παραθυράκι την κεφαλιά του Πογκμπά και στο 13΄έκανε τρομερή επέμβαση στο ωραίο σουτ του Λίνγκαρντ.
Στο 21΄η Αντερλεχτ επέστρεψε στις φάσεις, με τον Ατσεαμπόνγκ να περνά ανάμεσα από Ρόχο και Μπαγί αλλά δεν πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Ρομέρο. Στο 22' η Γιουνάιτεντ δέχθηκε πλήγμα αφού ο Ρόχο αποχώρησε με φορείο και στο 27' ο Ντεντονκέρ προειδοποίησε με σουτ άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 32' ήρθε η ισοφάριση για τους Βέλγους όταν το σουτ του Τιέλεμανς κόντραρε και πήγε στο οριζόντιο, όμως ο Ανί ύστερα από φάση διαρκείας σκόραρε από κοντά. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους Σο (40') και Μχιταριάν (43') είχαν καλές στιγμές για τους Κόκκινους Διαβόλους όμως το 1-1 παρέμεινε.
Στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε η Γιουνάιτεντ της... Premier League, εκείνη που σε κάποια ματς δημιουργούσε φάσεις με το τσουβάλι αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα. Στο 48' ο Τεόντορτσικ είχε χώρο αλλά άργησε και κοντραρίστηκε και στο επόμενο λεπτό ο Σο έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα αλλά ο Λίνγκαρντ δεν βρήκε καλά την μπάλα. Στο 65' ο Ράσφορντ σούταρε άουτ και στο 69' έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν μετά το λάθος του Απια έφυγε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Ρουμπέν, προσπάθησε να τον περάσει αλλά έχασε τη φάση.
Στο 71' ήταν η σειρά του Ζλάταν να χάσει το άχαστο από τη μικρή περιοχή αλλά ο Ισπανός keeper ήταν ξανά νικητής και στο 78' το ρεσιτάλ είχε συνέχεια όταν ο Πογκμπά από τη μικρή περιοχή και αυτός έστειλε την μπάλα ψηλά ενώ ήταν μόνος του. Στο 82' ο Ιμπρα πήρε ωραία την πάσα του Κάρικ αλλά το βολέ του ήταν κακό. Στο 86' ο Ράσφορντ κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και στο 89' έχασε νέα ευκαιρία μετά την πάσα του Ζλάταν καθώς σούταρε στα πλαϊνά δίχτυα με το αριστερό. Στην τελευταία φάση του 90λεπτου ήρθαν τα ακόμα χειρότερα για τον Μουρίνιο καθώς ο Ιμπραΐμοβιτς τραυματίστηκε και η Γιουνάιτεντ μπήκε στην παράταση με τον Αντονί Μαρσιάλ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου